Mot slutet på dagen

Ja, då ser det ut som om jobbet för idag är över. Klockan är nästan 5 på morgonen. Jag undrar vad all tid tar vägen? Nå idag har vari en bra dag. Lagom med jobb även om det kom in lite sent så det blev att jobba natt igen. Men jag fick även ett trevligt mail. En tjej jag aldrig träffat eller pratat med tidigare skrev att hon gillade mina bilder. Det var så roligt. Att ha denna blogg är verkligen en boost för egot. Jag ska försöka samla mej i veckan att besvara lite frågor. Justt nu är jag faktiskt lite virrig, mer än jag brukar vara faktiskt. Jag måste visa en bild även idag.Det här är en av mina absoluta favorit modeller Henrietta från UpModels. Hon är verkligen enormt duktig. Makeup är gjord av min gode vän Vadim Stepanov, han är nog en av dom bästa makeup artister jag jobbat med. Jag kan inte ge dessa nog med beröm. Det är verkligen ett team arbete att få fram en bra modebild. Hur duktig än fotografen är kan han aldrig bli bättre än dom han jobbar med men en mindre bra fotograf kan slarva bort en hur duktig modell och makeup som helst. Jag är glad att jag fått arbeta med så duktiga medarbetare. Om något bli fel är det helt och hållet mitt fel.

Kommentarer
Postat av: Ann

Så enkel men så fin bild

2009-08-19 @ 08:02:34
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: josephine

ja verkligen!:)toksnygg bild peppe!

vi måste plåta längre fram igen tkr jag, åker troligen till barcelona för jobb om en och en halv vecka och vet inte hur länge jag blir där men när jag kommer hem får vi hitta på nån plåtning!:)

2009-08-19 @ 09:15:24
URL: http://peaceloveandrocknroll.blogg.se/
Postat av: Anette

Wow vilka snygga bilder!2009-08-19 @ 14:43:00
URL: http://teamlucas.blogg.se/
Postat av: Anneli

Mycket vacker bild! Gillas starkt!

2009-08-19 @ 15:16:35
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Henrietta

Tack vad snäll du är Peppe! Du är inte så dum fotograf du heller =)

2009-08-19 @ 23:08:54
URL: http://henriettabergman.blogg.se/
Postat av: sabina

av en slump hamnar jag på din blogg.. och ser nu att jag ägnat 15 minuter på att bläddra och läsa allt du skrivit:D tycker om den här bilden.. gillar hur du har belyst den.. försöker komma fram till hur du exakt har gjort:)??ha en fin söndag! tc/S

2010-01-31 @ 11:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0